Silan Logo Silan Suprême
Immerse yourself in the history of Silan Since 1968
1960

Borba protiv krutog suvog veša

Ovo je slogan sa kojim se uspešni brend Silan pojavio prvi put. Suvoća i ukrućenost pretili su iz svakog grubog ili krutog veša – ali Silan je stavio tačku na to, donoseći potrošačima Silan iskustvo mekog veša.

1970

Mirisno omekšavanje tkanina

Ljudi su brzo postali svesni da Silan čini veš neverovatno mekanim. Ali, Silan je mogao više od toga. Svojim "najlepšim mirisnim notama na svetu," ponudio je korisnicima negu veša koja i lepo miriše.

1980

Svežina pupoljka

Počelo je doba inovacija. Pronalasci kao što su tkanine za mašinu za sušenje veša i nove varijacije mirisnih nota su lansirani. Promena u celokupnom izgledu Silana slale su poruku brzog napretka.

1990

Iskustvo dobrog osećaja

Silan se zauvek nametnuo kao "porodični omekšivač tkanina," pružajući celoj porodici iskustvo dobrog osećaja sa paperjastim, mirisnim vešom. Neobične varijacije mirisnih nota još više su obogatile asortiman proizvoda.

2000

Čulno iskustvo

Žena iz 2000-tih razmazila se, uz klasične varijante Silan omekšivača za veš i egzotičnim mirisima Silan Aromatherapy sa esencijalnim uljima i izuzetnim glamurom selekcijom Silan napravljenom od strane vodećih proizvođača parfema.

2009

Budi emocije

Novitet među omekšivačima tkanina – Silan kristali. Dragoceni mirisi koje su razvili proizvođači parfema da bi začarali Vaš svakodnevni život. Zahvaljujući svojoj strukturi, oni imaju dugotrajnu i senzualnu mirisnu notu koja budi emocije i divne uspomene.

2013

Lični trenutak

Uživajte u dugotrajnim iskustvima mirisne note i prijatnom osećaju predivno meke tkanine sa Silan omekšivačima za veš. Razmazite se senzualnim mirisima Silan "Aromatherapy" ili doživite okrepljujuću, dugotrajnu svežinu "Fresh Scents" i "dryer freshness" od Silana.

Danas

Svet mirisa

Silan je "to dodatno nešto" za mene i moj veš. Dopustite nam da vas povedemo u čudesan svet Silan mirisa. Doživite dugotrajni miris koji traje i do 100 dana* sa Silan omekšivačima!

*Nakon 100 dana držanja odeće u ormanu. Efekat kapsula svežine.